HOE KAN IK MEEDOEN?

Stel, je vindt dat oude beeld van je eigen pand heel leuk en bijpassende gedicht net zo bijzonder, kan je dan ook om plaatsing vragen? En stel, je weet niet of er zo’n beeld is, maar je zou er wel graag één willen hebben of zo’n gedicht willen laten maken. Kan dat?   Ja, zo kan ook mee worden gedaan met het project. Wij noemen dit de ‘maatwerk’-kant van het project, dit ter onderscheiding van de officiële routes. Deze laatste moeten al voor de aanvang van Gouda 750 gereed zijn. Maatwerk kan ook daarna nog geleverd worden.
Hier wordt aangegeven hoe en onder welke voorwaarden dat kan. Er kan zowel privé worden meegedaan, als bijvoorbeeld eigenaar of (voormalig) bewoner van een pand, als zakelijk worden meegedaan, om bijvoorbeeld je bedrijf of winkel in het zonnetje te zetten, of gewoon om mee te doen met Gouda 750. Of omdat je van gedichten houdt.  

De manier om mee te doen is door een startpakket te bestellen met daarin de (QR) Goudacode en een reeks middelen om bekendheid aan je deelname te geven. In het verlengde daarvan wordt contact opgenomen en nadere afspraken gemaakt. Hier worden ook allerlei Vragen & Antwoorden (V&A) behandeld.   Dit maatwerk valt buiten de fondsenaanvraag zoals wij die vooraf hebben gedaan, mede door de onvoorspelbaarheid ervan. De door ons gemaakte kosten moeten wij daarom doorberekenen aan de deelnemers. Deze kosten houden we zo laag mogelijk. 

Startpakket

Gedichtenboek

Routekaart 

Stickers met GoudaQR

Etalage banner in pijlpunt

Poster in 2 formaten met GoudaQR

GoudaQR op kleine gevelborden

Hoe bestel ik het STARTPAKKET:

Je doet mee door het  bestelformulier in te vullen. Hieronder het bestelformulier voor QR-codes/posters voor Gouda in Beeld en Gedicht.    

Geef hier uw afleveradres op.
Geef hier uw postcode en plaatsnaam weer.
vul hier het formaat en het aantal in. Voor extra wensen neem u contact met ons op.
Hier kunt u andere promotie items kenbaar maken.